loading...

سایت تفریحی پاپافان

درآمد علیخانی  علیخانی ماه عسل با شروع ماه مبارك رمضان مطابق چند سال گذشته شاهد پخش برنامه ماه عسل از شبكه سه سيما هستيم. تنها پس از پخش چند قسمت از اين مجموعه به دلايل متفاو

آخرین ارسال های انجمن
عنوان پاسخ بازدید توسط
درآمد تضمینی اگه پولی دریافت نکنید با من 0 766 pdndr
عکس های جدید و بسیار زیبای عاشقانه ی سال 2014 |عکس های ولنتاین 1392 3 3476 windows
عشقولانه ترین داستان به نام شرط عشق 4 3670 khanevadehh
پیشنهاد برای سایت 5 2610 khanevadehh
جوك هاي زيبا و خواندني 3 2629 khanevadehh
اگر هنوز نیمه گمشده خود را پیدا نکرده اید نگران نباشید! 2 1988 khanevadehh
اس ام اس سرکاری ماه رمضان 3 2580 khanevadehh
دانلود آهنگ جدید علیرضا قرایی منش بنام نیستی ببینی 1 1730 khanevadehh
اهنگهای مورد علاقت 8 3904 khanevadehh
اس ام اس پ نه پ 16 6575 khanevadehh
درگیری لفظی امیر تتلو با بهنوش بختیاری بر سر چه بود؟ 2 2156 khanevadehh
جمله جالب و معروف رضا عطاران در مورد زن ها 2 2383 khanevadehh
عکس و والپیپر کیانوش رستمی 6 3780 khanevadehh
فال روزانه یکشنبه 30 فروردین ماه 1394 1 1688 khanevadehh
چگونه می توان شرکت ثبت کرد 2 2123 khanevadehh
تن ماهی را با تخم مرغ نخورید... 2 1971 khanevadehh
دانلود کتاب های درسی از اول ابتدایی تا دانشگاه 3 2291 khanevadehh
عکس هایی از جدیدترین مدل موهای های لایت 1 1860 khanevadehh
ثبت شرکت ها چیست و اینکه چرا شرکت ثبت می کنیم 0 1343 farid332
چه شرکتی ثبت کنیم که بیشترین نفع را از ان ببریم 0 1499 company101

درآمد علیخانی از «ماه عسل» چقدر است؟

پسرک بازدید : 1116 پنجشنبه 04 تير 1394 نظرات (0)

درآمد علیخانی

 علیخانی

ماه عسل

با شروع ماه مبارك رمضان مطابق چند سال گذشته شاهد پخش برنامه ماه عسل از شبكه سه سيما هستيم. تنها پس از پخش چند قسمت از اين مجموعه به دلايل متفاوتي همچون عدم نوآوري در موضوع و اجرا، بد آموزي براي قشر مخاطب جوان و …انتقادات فراواني به آن صورت گرفته است، اما انتشار اسنادي از قرار دادهاي مالي اين برنامه تلويزيوني و نحوه اسپانسرينگ صورت گرفته،  تهيه كننده و مجري اين برنامه احسان عليخاني را با چالشي جدي رو به رو خواهد كرد.

ميزان پرداختي سازمان صدا و سيما به تهيه كننده در برنامه هاي مشاركتي عظيم و با بيننده  بالا در بهترين حالت به دقيقه اي ٥٠ هزار تومان ميرسد، كه اگر بخواهيم ماه عسل را از اين اصل مستثني كنيم و آن را جز برنامه هاي مناسبتي مانند ويژه برنامه شب عيد به حساب بياوريم دقيقه اي ١٠٠ هزار تومان براي آن در نظر ميگيريم كه با محاسبه اي سرانگشني در طول ٣٠ روز ماه مبارك رمضان مبلغ ٢٥٠ ميليون تومان عددي توجيه پذير براي تهيه كنندگي اين برنامه به نظر ميرسد .

جالب است كه بدانيد شنيده ها حاكي از آن است او مبلغ ١٢٠٠٠٠٠٠٠٠ يك ميليارد و دويست ميليون تومان را براي يك ماه طلب كرده است، كه علاوه بر اين  مبلغ ١٠ درصد از دريافتي سازمان به عنوان حق آورندگي اسپانسر به آورنده حامي مالي تعلق ميگيرد.

گفته مي شود احسان عليخاني كه تهييه كنندگي ويژه برنامه نوروز را نيز بر عهده داشت علاوه بر مبالغ دريافتي براي تهيه و مجري گري، ٢٠٠ ميليون تومان نيز به عنوان حق آورندگي دريافت كرد.

آنطور كه شنيده ها حكايت ميكند درنهايت سازمان صدا و سيما مبلغ هشتصد ميليون تومان را براي برنامه ماه عسل تصويب كرده كه طبق محاسباتي كه صورت پذيرفت نزديك به چهار برابر بودجه برنامه هاي ويژه و مناسبتي و نزديك به هشت برابر برنامه هاي روتين و متداول در تلويزيون ملي است.

درحالي كه برنامه اي مانند خندوانه در شبكه تازه تاسيس نسيم با بودجه اي به مراتب كمتر توانسته در ساعات افطار جايش را درميان خانواده هاي ايراني باز كند و فرهنگ شادي و خنده ايراني اسلامي را در جامعه جا انداخته و لبخند بر لب هاي مردم بنشاند.

 

ارسال نظر برای این مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B :S
کد امنیتی
رفرش
کد امنیتی
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نظرسنجی
    بیشتر چه نوع مطالبی در سایت قرار بگیرد؟





    آمار سایت
  • کل مطالب : 1699
  • کل نظرات : 487
  • افراد آنلاین : 2
  • تعداد اعضا : 923
  • آی پی امروز : 168
  • آی پی دیروز : 245
  • بازدید امروز : 748
  • باردید دیروز : 1,077
  • گوگل امروز : 5
  • گوگل دیروز : 14
  • بازدید هفته : 2,855
  • بازدید ماه : 44,945
  • بازدید سال : 191,590
  • بازدید کلی : 7,635,929