loading...

سایت تفریحی پاپافان

مواد لازم برنج=یک کیلو مرغ پاک کرده=1 عدد در حدود 1/5 کیلو زرشک پاک کرده=100گرم زیره=1 تا 2 قاشق سوپخوری زعفران سائیده=یک قاشق چایخوری روغن=150 گرم کره=100 گرم شکر=2 تا 3 قاشق سوپخوری   مواد لازم برنج=یک کیلو مرغ پاک کرده=1 عدد در حدود 1/5 کیلو زرشک پاک کرده=100گرم زیره=1 تا 2 قاشق سوپخوری زعفران سائیده=یک قاشق چایخوری روغن=150 گرم کره=100 گرم شکر=2 تا 3 قاشق سوپخوری طرز تهیه برنج را خیس می کنیم. مرغ را می شوییم و با یکی دو عدد پیاز خرد کرده و یکی دو پر سیر و دو لیوان آب و کمی نمک می گذاریم…

آخرین ارسال های انجمن
عنوان پاسخ بازدید توسط
درآمد تضمینی اگه پولی دریافت نکنید با من 0 327 pdndr
عکس های جدید و بسیار زیبای عاشقانه ی سال 2014 |عکس های ولنتاین 1392 3 2962 windows
عشقولانه ترین داستان به نام شرط عشق 4 3058 khanevadehh
پیشنهاد برای سایت 5 2076 khanevadehh
جوك هاي زيبا و خواندني 3 1989 khanevadehh
اگر هنوز نیمه گمشده خود را پیدا نکرده اید نگران نباشید! 2 1622 khanevadehh
اس ام اس سرکاری ماه رمضان 3 2053 khanevadehh
دانلود آهنگ جدید علیرضا قرایی منش بنام نیستی ببینی 1 1290 khanevadehh
اهنگهای مورد علاقت 8 3069 khanevadehh
اس ام اس پ نه پ 16 4948 khanevadehh
درگیری لفظی امیر تتلو با بهنوش بختیاری بر سر چه بود؟ 2 1719 khanevadehh
جمله جالب و معروف رضا عطاران در مورد زن ها 2 1849 khanevadehh
عکس و والپیپر کیانوش رستمی 6 2948 khanevadehh
فال روزانه یکشنبه 30 فروردین ماه 1394 1 1333 khanevadehh
چگونه می توان شرکت ثبت کرد 2 1683 khanevadehh
تن ماهی را با تخم مرغ نخورید... 2 1621 khanevadehh
دانلود کتاب های درسی از اول ابتدایی تا دانشگاه 3 1785 khanevadehh
عکس هایی از جدیدترین مدل موهای های لایت 1 1514 khanevadehh
ثبت شرکت ها چیست و اینکه چرا شرکت ثبت می کنیم 0 1122 farid332
چه شرکتی ثبت کنیم که بیشترین نفع را از ان ببریم 0 1097 company101

طرز تهیه ی زرشک پلو با مرغ

پسرک بازدید : 2161 یکشنبه 10 آذر 1392 نظرات ()

زرشک پلو با مرغ

زرشک پلو با مرغ

مواد لازم


برنج=یک کیلو
مرغ پاک کرده=1 عدد در حدود 1/5 کیلو
زرشک پاک کرده=100گرم
زیره=1 تا 2 قاشق سوپخوری
زعفران سائیده=یک قاشق چایخوری
روغن=150 گرم
کره=100 گرم
شکر=2 تا 3 قاشق سوپخوری

زرشک پلو با مرغ

 

مواد لازم


برنج=یک کیلو
مرغ پاک کرده=1 عدد در حدود 1/5 کیلو
زرشک پاک کرده=100گرم
زیره=1 تا 2 قاشق سوپخوری
زعفران سائیده=یک قاشق چایخوری
روغن=150 گرم
کره=100 گرم
شکر=2 تا 3 قاشق سوپخوری


طرز تهیه


برنج را خیس می کنیم. مرغ را می شوییم و با یکی دو عدد پیاز خرد کرده و یکی دو پر سیر و دو لیوان آب و کمی نمک می گذاریم بپزد،به طوری که زیاد له نشود و پس از پختن به اندازه نصف لیوان آب داشته باشد. آب مرغ را از صافی رد کرده ،زعفران را در کمی آب جوش حل می کنیم،نیمی از زعفران و نیمی از روغن را با آب مرغ مخلوط می کنیم و یک جوش می دهیم. زرشک را می شوییم و در صافی می ریزیم که آب آن گرفته شود و یک قاشق روغن در تابه می ریزیم تا آب شود. زرشک را در روغن کمی سرخ می کنیم،شکر را در زرشک می ریزیم و هم می زنیم تا حل شود. حرارت باید ملایم باشد.برنج را آبکش میکنیم. بقیه روغن را با نصف لیوان آب و کمی زعفران در ته دیگ می ریزیم و می گذاریم داغ شود. برنج را کم کم در دیگ می ریزیم و زیره را لابلای برنج می پاشیم. قطعات مرغ را لای پلو می گذاریم،دیگ را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و در آن را می بندیم. در دیگ که عرق کرد آب مرغ را روی برنج می دهیم و پلو را دم می کنیم. موقع کشیدن،دو سه کفگیر برنج برمی داریم و با بقیه زعفران و نیمی از زرشک مخلوط می کنیم. بقیه زرشک را با برنج داخل دیگ مخلوط می نماییم و در دیس می کشیم و قطعات مرغ را روی آن می ریزیم. با برنج زعفرانی مخلوط با زرشک روی مرغ را می پوشانیم. کره را آب می کنیم و روی پلو می دهیم.

ارسال نظر برای این مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B :S
کد امنیتی
رفرش
کد امنیتی
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
تبلیغات
Rozblog.com رز بلاگ - متفاوت ترين سرويس سایت ساز
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نظرسنجی
    بیشتر چه نوع مطالبی در سایت قرار بگیرد؟





    آمار سایت
  • کل مطالب : 1699
  • کل نظرات : 476
  • افراد آنلاین : 3
  • تعداد اعضا : 921
  • آی پی امروز : 111
  • آی پی دیروز : 109
  • بازدید امروز : 321
  • باردید دیروز : 284
  • گوگل امروز : 19
  • گوگل دیروز : 14
  • بازدید هفته : 321
  • بازدید ماه : 16,203
  • بازدید سال : 235,459
  • بازدید کلی : 6,848,231