loading...

سایت تفریحی پاپافان

موهامورا (سس لبنانی),سس,سس لبنانب,سس لبنانی,سس های جدید,انواع سس,سس جدید لبنانب,سس های خارجی,آموزش ساخت سس,آموزش ساخت سس لبنانب,آموزش ساخت سس لبنانی,آموزش تهیه ی سس لبنانی,

آخرین ارسال های انجمن
عنوان پاسخ بازدید توسط
درآمد تضمینی اگه پولی دریافت نکنید با من 0 174 pdndr
عکس های جدید و بسیار زیبای عاشقانه ی سال 2014 |عکس های ولنتاین 1392 3 2724 windows
عشقولانه ترین داستان به نام شرط عشق 4 2758 khanevadehh
پیشنهاد برای سایت 5 1825 khanevadehh
جوك هاي زيبا و خواندني 3 1730 khanevadehh
اگر هنوز نیمه گمشده خود را پیدا نکرده اید نگران نباشید! 2 1421 khanevadehh
اس ام اس سرکاری ماه رمضان 3 1840 khanevadehh
دانلود آهنگ جدید علیرضا قرایی منش بنام نیستی ببینی 1 1118 khanevadehh
اهنگهای مورد علاقت 8 2693 khanevadehh
اس ام اس پ نه پ 16 4374 khanevadehh
درگیری لفظی امیر تتلو با بهنوش بختیاری بر سر چه بود؟ 2 1520 khanevadehh
جمله جالب و معروف رضا عطاران در مورد زن ها 2 1647 khanevadehh
عکس و والپیپر کیانوش رستمی 6 2608 khanevadehh
فال روزانه یکشنبه 30 فروردین ماه 1394 1 1194 khanevadehh
چگونه می توان شرکت ثبت کرد 2 1516 khanevadehh
تن ماهی را با تخم مرغ نخورید... 2 1435 khanevadehh
دانلود کتاب های درسی از اول ابتدایی تا دانشگاه 3 1571 khanevadehh
عکس هایی از جدیدترین مدل موهای های لایت 1 1358 khanevadehh
ثبت شرکت ها چیست و اینکه چرا شرکت ثبت می کنیم 0 1010 farid332
چه شرکتی ثبت کنیم که بیشترین نفع را از ان ببریم 0 986 company101

موهامورا (سس لبنانی)

mrzarhoon بازدید : 562 چهارشنبه 27 آذر 1392 نظرات ()

 



مواد لازم :

 فلفل دلمه ای    3 عدد

(240 گرم پوره) (قرمز) 

سیر     4 حبه 

گردو     50 گرم 

زیره سبز (آسیاب شده)     3/4 قاشق چایخوری

  رب انار     1 و نیم قاشق سوپخوری

پیاز    1 عدد کوچک

فلفل قرمز (یا فلفل آلپو یا پاپریکای بوداده)    1 قاشق چایخوری

نمک    1 قاشق چایخوری

روغن زیتون    1/4 فنجان (کاملاً خالص)

 

 

 تهیه :
1.گردوها را در یک کاسه قرار دهید، روی آن آب بریزید و بگذارید 1 ساعت خیس بخورد.
2.حبه های سیر را پوست بکنید و خرد کنید و با نمک در هاون قرار دهید. سیر را بکوبید و له کنید.


3. فلفل ها را بشویید و روی یک سینی شیرینی پزی که کف آن را با فویل پوشانده اید قرار دهید و روی کباب پز زیر شعله ی کباب کننده بگذارید. هر چند دقیقه یکبار آنها را برگردانید تا پوستشان سیاه و ذغالی شود. در این مرحله فلفل ها را با چند قاشق آب در یک کیسه ی پلاستیکی قرار دهید. در کیسه را سفت کنید و بگذارید 10 دقیقه بماند. کیسه را باز کنید و پوست فلفل ها را بکنید. فلفل ها را دو نیم کنید و دانه ها و ساقه و سفیدی های داخلش را جدا کنید.
4. پیاز را پوست بکنید و 4 قسمت کنید.

 


5. فلفل، پیاز، سیر له شده، گردوی خشک، زیره سبز، رب انار، پوره فلفل قرمز یا پاپریکا و روغن زیتون را داخل ظرف غذا ساز بریزید. به مدت 1 دقیقه یا تا زمانی که مخلوط یکدست و غلیظ شود بزنید. طبق ذائقه مزه دار کنید و سس را داخل یک کاسه بریزید. بگذارید سرو شود و سپس در یخچال نگهداری کنید.

نکته:
1. می توانید از فلفل پیکیلو استفاده کنید.
2. می توانید مقدار گردو را دو برابر کنید. سس چربتر و غلیظ تر می شود.

ارسال نظر برای این مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی
تبلیغات
Rozblog.com رز بلاگ - متفاوت ترين سرويس سایت ساز
اطلاعات کاربری
نام کاربری :
رمز عبور :
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نظرسنجی
    بیشتر چه نوع مطالبی در سایت قرار بگیرد؟





    آمار سایت
  • کل مطالب : 1699
  • کل نظرات : 476
  • افراد آنلاین : 10
  • تعداد اعضا : 918
  • آی پی امروز : 34
  • آی پی دیروز : 204
  • بازدید امروز : 111
  • باردید دیروز : 2,036
  • گوگل امروز : 3
  • گوگل دیروز : 28
  • بازدید هفته : 111
  • بازدید ماه : 74,095
  • بازدید سال : 682,024
  • بازدید کلی : 6,298,722