loading...

سایت تفریحی پاپافان

اموزش اشپزی طرز تهیه ی انواع خورش  طرز تهیه ی خورش میرزا قاسمی خوشمزه اموزش اشپزی,انواع خورش,انواع خورشت,اموزش پخت خورشت,اموزش پخت خورش میرزا قاسمی,اموزش تهیه ی میرزا قاسمی,اموزش درست کردن میرزا قامسی,اموزش درست کردن میرزا قاسمی,طرز تهیه ی میرزا قاسمی,میرزا قاسمی,خورش میرزا قاسمی,مهدی رحیمی,مواد لازم برای میرزا قاسمی,اموزش درست کردن خورشت میرزا قاسمی,

آخرین ارسال های انجمن
عنوان پاسخ بازدید توسط
درآمد تضمینی اگه پولی دریافت نکنید با من 0 234 pdndr
عکس های جدید و بسیار زیبای عاشقانه ی سال 2014 |عکس های ولنتاین 1392 3 2817 windows
عشقولانه ترین داستان به نام شرط عشق 4 2897 khanevadehh
پیشنهاد برای سایت 5 1919 khanevadehh
جوك هاي زيبا و خواندني 3 1820 khanevadehh
اگر هنوز نیمه گمشده خود را پیدا نکرده اید نگران نباشید! 2 1503 khanevadehh
اس ام اس سرکاری ماه رمضان 3 1910 khanevadehh
دانلود آهنگ جدید علیرضا قرایی منش بنام نیستی ببینی 1 1190 khanevadehh
اهنگهای مورد علاقت 8 2839 khanevadehh
اس ام اس پ نه پ 16 4573 khanevadehh
درگیری لفظی امیر تتلو با بهنوش بختیاری بر سر چه بود؟ 2 1597 khanevadehh
جمله جالب و معروف رضا عطاران در مورد زن ها 2 1731 khanevadehh
عکس و والپیپر کیانوش رستمی 6 2760 khanevadehh
فال روزانه یکشنبه 30 فروردین ماه 1394 1 1249 khanevadehh
چگونه می توان شرکت ثبت کرد 2 1573 khanevadehh
تن ماهی را با تخم مرغ نخورید... 2 1509 khanevadehh
دانلود کتاب های درسی از اول ابتدایی تا دانشگاه 3 1656 khanevadehh
عکس هایی از جدیدترین مدل موهای های لایت 1 1413 khanevadehh
ثبت شرکت ها چیست و اینکه چرا شرکت ثبت می کنیم 0 1052 farid332
چه شرکتی ثبت کنیم که بیشترین نفع را از ان ببریم 0 1030 company101

طرز تهیه ی خورش میرزا قاسمی خوشمزه

پسرک بازدید : 991 چهارشنبه 12 شهريور 1393 نظرات ()

اموزش اشپزی

طرز تهیه ی انواع خورش

 طرز تهیه ی خورش میرزا قاسمی خوشمزه

2

مواد لازم:

▪ بادمجان سه عدد (تازه و بدون دانه)،
▪ گوجه فرنگی پنج عدد متوسط (می توانید استفاده نکنید!)
▪ سیر چهار حبه،
▪ تخم مرغ چهار عدد ،
▪ روغن زیتون دو قاشق غذاخوری،
▪ نمک و فلفل و زردچوبه و دیگر ادویه جات دلخواه به مقدار لازم.
● طرز تهیه:
بادمجان ها را با پوست روی اجاق کباب کنید و چنان چه آنها را در فر می گذارید قسمت بالای فر را روشن کنید به طوری که بادمجان ها خوب بپزند و فراموش نکنید آنها را زیر و رو کنید سپس در آب سرد بگذارید و پوست شان را بکنید و ریز خرد کرده و کمی در روغن زیتون تفت بدهید. از طرفی دیگر گوجه ها را خرد کرده و با کمی روغن زیتون در تابه ای بگذارید بپزد. اکنون نوبت تفت دادن سیرهای ریز شده رسیده است. زردچوبه، فلفل و کمی ادویه یا پابریکا به سیر بیفزایید و سپس تخم مرغ را درون آن بشکنید و بگذارید آنها خودشان را بگیرند و بعد آهسته تخم مرغ ها را مخلوط کنید.
به پایان آشپزی نزدیک شده ایم کافی است گو جه ها و تخم مرغ ها را به بادمجان بیفزایید. غذا را مزه کنید و بگذارید هفت تا ده دقیقه همین طور بپزد میرزاقاسمی را می توانید در کنار کمی برنج و یا کمی اسپاگتی میل کنید.در صورت تمایل می توانید تخم مرغ ها را دست آخر روی غذا بشکنید و با بستن در تابه پس از بسته شدن آنها، جلوه ای دیگر به میرزاقاسمی ببخشید!

ارسال نظر برای این مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی
تبلیغات
Rozblog.com رز بلاگ - متفاوت ترين سرويس سایت ساز
اطلاعات کاربری
نام کاربری :
رمز عبور :
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نظرسنجی
    بیشتر چه نوع مطالبی در سایت قرار بگیرد؟





    آمار سایت
  • کل مطالب : 1699
  • کل نظرات : 476
  • افراد آنلاین : 5
  • تعداد اعضا : 920
  • آی پی امروز : 104
  • آی پی دیروز : 169
  • بازدید امروز : 945
  • باردید دیروز : 2,250
  • گوگل امروز : 5
  • گوگل دیروز : 5
  • بازدید هفته : 15,263
  • بازدید ماه : 63,681
  • بازدید سال : 875,365
  • بازدید کلی : 6,492,063