loading...

سایت تفریحی پاپافان

خورش انار (ناردون) با مرغ غذای شب یلدای شمالی ها خورش انار (ناردون) با مرغ غذای شب یلدای شمالی ها,شب یلدا,غذای شب یلدا,غذای مخصوص شب یلدا,خورش انار,خورش انار غذای مخصوص شب یادا,خورش انار غذای مخصوص شب یلدا,شب یلدا چه شبی است؟,طولانی ترین شب سال,خورشت انار,

آخرین ارسال های انجمن
عنوان پاسخ بازدید توسط
درآمد تضمینی اگه پولی دریافت نکنید با من 0 174 pdndr
عکس های جدید و بسیار زیبای عاشقانه ی سال 2014 |عکس های ولنتاین 1392 3 2725 windows
عشقولانه ترین داستان به نام شرط عشق 4 2764 khanevadehh
پیشنهاد برای سایت 5 1828 khanevadehh
جوك هاي زيبا و خواندني 3 1730 khanevadehh
اگر هنوز نیمه گمشده خود را پیدا نکرده اید نگران نباشید! 2 1422 khanevadehh
اس ام اس سرکاری ماه رمضان 3 1840 khanevadehh
دانلود آهنگ جدید علیرضا قرایی منش بنام نیستی ببینی 1 1125 khanevadehh
اهنگهای مورد علاقت 8 2695 khanevadehh
اس ام اس پ نه پ 16 4380 khanevadehh
درگیری لفظی امیر تتلو با بهنوش بختیاری بر سر چه بود؟ 2 1520 khanevadehh
جمله جالب و معروف رضا عطاران در مورد زن ها 2 1647 khanevadehh
عکس و والپیپر کیانوش رستمی 6 2609 khanevadehh
فال روزانه یکشنبه 30 فروردین ماه 1394 1 1195 khanevadehh
چگونه می توان شرکت ثبت کرد 2 1516 khanevadehh
تن ماهی را با تخم مرغ نخورید... 2 1440 khanevadehh
دانلود کتاب های درسی از اول ابتدایی تا دانشگاه 3 1572 khanevadehh
عکس هایی از جدیدترین مدل موهای های لایت 1 1358 khanevadehh
ثبت شرکت ها چیست و اینکه چرا شرکت ثبت می کنیم 0 1012 farid332
چه شرکتی ثبت کنیم که بیشترین نفع را از ان ببریم 0 987 company101

خورش انار (ناردون) با مرغ غذای شب یلدای شمالی ها

mrzarhoon بازدید : 765 سه شنبه 26 آذر 1392 نظرات ()

خورش انار (ناردون) با مرغ غذای شب یلدای شمالی ها

 

مواد لازم:

   مرغ    ۱ عدد 
پیاز درشت     ۱ عدد
دانه انار تازه    ۲ پیمانه 
رب گوجه فرنگی (اختیاری)     1 قاشق غذاخوری
  نمک، فلفل ، زردچوبه، دارچین و روغن     به مقدار لازم


طرز تهیه :
مرغ را کمی سرخ کرده و با ۲ لیوان آب به مدت ۱/۵ ساعت روی حرارت ملایم قرار داده تا بپزد.
پیاز را خرد کرده و در روغن طلایی می کنیم.


دانه های انار را در آن تفت می دهیم تا آب انار کشیده شده و خورشت به روغن بیفتد.
در صورت قرمز نبودن انارها رب گوجه را اضافه کرده، نمک و ادویه جات را داخل آن می ریزیم.
در کنار مرغ یا گوشت پخته شده قرار می دهیم.


توجه داشته باشید که تنها کمتر از یک پیمانه آب داخل خورش باقی مانده باشد.
خورشت را بدون گذاشتن درپوش قابلمه ( زیرا دانه های انار سفید خواهند شد) به مدت نیمساعت روی حرارت ملایم نگه می داریم تا اصطلاحاً جا افتاده و کاملاً به روغن بیفتد. غلظت خورش مانند فسنجان باشد.
در صورت تمایل می توانیم بادمجان های سرخ شده را هم در کنار آن قرار دهیم.

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی
تبلیغات
Rozblog.com رز بلاگ - متفاوت ترين سرويس سایت ساز
اطلاعات کاربری
نام کاربری :
رمز عبور :
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نظرسنجی
    بیشتر چه نوع مطالبی در سایت قرار بگیرد؟





    آمار سایت
  • کل مطالب : 1699
  • کل نظرات : 476
  • افراد آنلاین : 9
  • تعداد اعضا : 918
  • آی پی امروز : 167
  • آی پی دیروز : 233
  • بازدید امروز : 2,637
  • باردید دیروز : 2,571
  • گوگل امروز : 25
  • گوگل دیروز : 26
  • بازدید هفته : 10,621
  • بازدید ماه : 84,605
  • بازدید سال : 692,534
  • بازدید کلی : 6,309,232