loading...

سایت تفریحی پاپافان

سالاد لوبیا،مناسب افراد دیابتی سالاد لوبیا،مناسب افراد دیابتی,سالاد,غذای مخصوص دیابتی ها,دیابت,دیابتی,دیابتی ها,سالاد مخصوص بیماران,سالاد مخصوص بیمارا,سالاد مخصوص,طرز تهییه سالاد مخصوص,طرز تهییه سالاد مخصوص بیماران,طرز تهییه سالاد مخصوص بیماران دیابتی,

آخرین ارسال های انجمن
عنوان پاسخ بازدید توسط
درآمد تضمینی اگه پولی دریافت نکنید با من 0 230 pdndr
عکس های جدید و بسیار زیبای عاشقانه ی سال 2014 |عکس های ولنتاین 1392 3 2812 windows
عشقولانه ترین داستان به نام شرط عشق 4 2891 khanevadehh
پیشنهاد برای سایت 5 1914 khanevadehh
جوك هاي زيبا و خواندني 3 1815 khanevadehh
اگر هنوز نیمه گمشده خود را پیدا نکرده اید نگران نباشید! 2 1499 khanevadehh
اس ام اس سرکاری ماه رمضان 3 1906 khanevadehh
دانلود آهنگ جدید علیرضا قرایی منش بنام نیستی ببینی 1 1184 khanevadehh
اهنگهای مورد علاقت 8 2830 khanevadehh
اس ام اس پ نه پ 16 4564 khanevadehh
درگیری لفظی امیر تتلو با بهنوش بختیاری بر سر چه بود؟ 2 1590 khanevadehh
جمله جالب و معروف رضا عطاران در مورد زن ها 2 1726 khanevadehh
عکس و والپیپر کیانوش رستمی 6 2751 khanevadehh
فال روزانه یکشنبه 30 فروردین ماه 1394 1 1244 khanevadehh
چگونه می توان شرکت ثبت کرد 2 1570 khanevadehh
تن ماهی را با تخم مرغ نخورید... 2 1506 khanevadehh
دانلود کتاب های درسی از اول ابتدایی تا دانشگاه 3 1654 khanevadehh
عکس هایی از جدیدترین مدل موهای های لایت 1 1410 khanevadehh
ثبت شرکت ها چیست و اینکه چرا شرکت ثبت می کنیم 0 1049 farid332
چه شرکتی ثبت کنیم که بیشترین نفع را از ان ببریم 0 1026 company101

سالاد لوبیا،مناسب افراد دیابتی

mrzarhoon بازدید : 716 چهارشنبه 04 دي 1392 نظرات ()

سالاد لوبیا،مناسب افراد دیابتی

بادمجان، بلال، کدو، فلفل دلمه‌ای قرمز، روغن زیتون، برگ مرزنجوش تازه، لوبیا سفید و سرکه بالزامیک از اجزای این سالاد خوشمزه هستند.

مواد لازم :

 

 بادمجان

 300 گرم
 بلال  2 عدد
 کدو  2 عدد متوسط
 فلفل دلمه‌ای قرمز 1 عدد
 روغن زیتون  یک سوم پیمانه
برگ مرزنجوش تازه یک و نیم قاشق غذاخوری
لوبیا سفید 600 گرم
سرکه بالزامیک 1 قاشق غذاخوری


روش تهیه :
بادمجان را ابتدا از درازا برش بزنید و سپس آن را به اندازه حدوداً 5 سانتیمتر خرد کنید.
بلال‌ها را به طول حدود 2 سانتیمتر برش بزنید.

کدو و فلفل دلمه‌ای و برگ‌های مرزنجوش را نیز به اندازه های درشت، خرد نمایید.
لوبیا را بپزید. توجه داشته باشید که لوبیا را پس از پخت آبکش نمایید تا هیچ آبی باقی نماند.

ماهیتابه را اندکی چرب کنید و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید. بادمجان، بلال، کدو، فلفل دلمه‌ای و روغن را کاملاً با هم مخلوط کنید و به میزان لازم به آن نمک و فلفل بزنید. سپس آن‌ها را داخل ماهیتابه بریزید. همه مواد را سرخ نمایید تا کاملاً نرم شوند.

پس از آنکه مواد کاملاً پخته شدند آن‌ها را داخل ظرف دیگری بریزید و لوبیای پخته شده را نیز به آن‌ها اضافه کنید. مقداری سرکه بالزامیک روی آن‌ها بریزید و کمی هم بزنید.

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی
تبلیغات
Rozblog.com رز بلاگ - متفاوت ترين سرويس سایت ساز
اطلاعات کاربری
نام کاربری :
رمز عبور :
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نظرسنجی
    بیشتر چه نوع مطالبی در سایت قرار بگیرد؟





    آمار سایت
  • کل مطالب : 1699
  • کل نظرات : 476
  • افراد آنلاین : 8
  • تعداد اعضا : 920
  • آی پی امروز : 44
  • آی پی دیروز : 186
  • بازدید امروز : 189
  • باردید دیروز : 2,434
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 14
  • بازدید هفته : 4,653
  • بازدید ماه : 53,071
  • بازدید سال : 864,755
  • بازدید کلی : 6,481,453