loading...

سایت تفریحی پاپافان

نکات مهم پخت و پز نکات مهم پخت و پز,نکات مهم,نکات مهم آشپزی,آشپزی,نکات مهم برای پخت غذا,نکات,آشپز,چگونه خوب آشپزی کنیم,روش آشپزی,آشپزی به سبک جدید,

آخرین ارسال های انجمن
عنوان پاسخ بازدید توسط
درآمد تضمینی اگه پولی دریافت نکنید با من 0 201 pdndr
عکس های جدید و بسیار زیبای عاشقانه ی سال 2014 |عکس های ولنتاین 1392 3 2775 windows
عشقولانه ترین داستان به نام شرط عشق 4 2834 khanevadehh
پیشنهاد برای سایت 5 1873 khanevadehh
جوك هاي زيبا و خواندني 3 1781 khanevadehh
اگر هنوز نیمه گمشده خود را پیدا نکرده اید نگران نباشید! 2 1467 khanevadehh
اس ام اس سرکاری ماه رمضان 3 1876 khanevadehh
دانلود آهنگ جدید علیرضا قرایی منش بنام نیستی ببینی 1 1156 khanevadehh
اهنگهای مورد علاقت 8 2775 khanevadehh
اس ام اس پ نه پ 16 4473 khanevadehh
درگیری لفظی امیر تتلو با بهنوش بختیاری بر سر چه بود؟ 2 1560 khanevadehh
جمله جالب و معروف رضا عطاران در مورد زن ها 2 1679 khanevadehh
عکس و والپیپر کیانوش رستمی 6 2671 khanevadehh
فال روزانه یکشنبه 30 فروردین ماه 1394 1 1221 khanevadehh
چگونه می توان شرکت ثبت کرد 2 1540 khanevadehh
تن ماهی را با تخم مرغ نخورید... 2 1477 khanevadehh
دانلود کتاب های درسی از اول ابتدایی تا دانشگاه 3 1613 khanevadehh
عکس هایی از جدیدترین مدل موهای های لایت 1 1383 khanevadehh
ثبت شرکت ها چیست و اینکه چرا شرکت ثبت می کنیم 0 1034 farid332
چه شرکتی ثبت کنیم که بیشترین نفع را از ان ببریم 0 1009 company101

نکات مهم پخت و پز

mrzarhoon بازدید : 598 دوشنبه 09 دي 1392 نظرات ()

نکات مهم پخت و پز

 

نکات مهم آشپزی


1 - برای پخت گوشت قرمز از ابتدا آب سرد به آن اضافه کنید و در آخر طبخ به آن نمک بیفزایید.

2 - برای پخت گوشت سفید ابتدا آب گرم به آن اضافه کنید و نمک را همان اول به غذا بیفزایید.

3 - برای این که برنج شما خوب قد بکشد و دانه باشد 24 ساعت قبل از پخت، برنج را با آب ولرم بشویید و بعد 2 تا 3 سانتی‌متر روی آن را آب بریزید. برای هر کیلو، نصف لیوان نمک که بهتر است از نوع سنگ نمک باشد به برنج خیس کرده اضافه کنید. هنگام پخت برنج زمانی که برنج در حال جوشیدن کامل است مقداری آب خنک به برنج اضافه کنید و به اصطلاح به برنج شوک دهید. این کار باعث قد کشیدن برنج می‌شود.

4 - در انتها برای این که خورش شما به روغن بیفتد در پایان پخت یک تکه یخ به خورش اضافه کنید. این کار باعث می‌شود روغن خورش روی آن جمع شود.

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی
تبلیغات
Rozblog.com رز بلاگ - متفاوت ترين سرويس سایت ساز
اطلاعات کاربری
نام کاربری :
رمز عبور :
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نظرسنجی
    بیشتر چه نوع مطالبی در سایت قرار بگیرد؟





    آمار سایت
  • کل مطالب : 1699
  • کل نظرات : 476
  • افراد آنلاین : 10
  • تعداد اعضا : 919
  • آی پی امروز : 9
  • آی پی دیروز : 190
  • بازدید امروز : 59
  • باردید دیروز : 4,985
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 15
  • بازدید هفته : 7,569
  • بازدید ماه : 70,751
  • بازدید سال : 779,138
  • بازدید کلی : 6,395,836